tisdag, oktober 31, 2006

Slut på det roliga...

Jaha, då var det roliga slut alltså. Enligt en större undersökning så mer än fördubblas risken för att få magcancer när man dricker öl. Nu tänker kanske en del att, hur kan man få cancer av nåt som är naturligt? Till er vill jag bara säga, uran är också naturligt.

Ja, då var det slut med pilsner framför TV:n. Slut på att ta en pilsner efter jobbet ute på puben. Slut på Guinness, Samuel Smiths, Boddingtons, Cragganmore...nej förresten, det är ju whisky, så den är inte farlig...ännu.

Positivt besked lämnades förvisso för oss hardcore beerlovers...morötter halverar risken för magcancer. Det kommer serveras en hel del morotsjuice på pubarna framöver.

Dagens låt är Søren autonom med Red Warszawa.

6 Comments:

Blogger Unknown said...

Du får dricka mer Whiskey helt enkelt :)

Eller så får pubarna börja med en ny meny...

En stor stark och en morotsjuice..

Fast jag föredrar nog menyn som puben på landet har..
En öl och en jäger...

07:40  
Anonymous Anonym said...

Magcancer av öl? Hm, finns det något som är helt ofarligt idag? Skulle aldrig överleva utan Staropramen, räknas inte det? Faktorerna borde slå ut varandra och bli lika med noll.....

09:13  
Anonymous Anonym said...

Det finns säkert något i ölen som bra för kroppen också...
Om inte annat för humöret. Och gymägarna.

13:06  
Blogger mumrik said...

vilding: Går nog även att inmundiga grappa... Jag tror att detta är den nya grejen helt enkelt. Man behöver inte längre gå till nån hälsobar, det är bara att kila ner till kvarterspuben och ta en pilsner och morotsjuice... :)

liza: jepp...man kan ju dippa morötter...och då menar jag inte i ölen... ;)

malliz: japp...det är fortfarande ofarligt att dö...inga biverkningar rapporterade. ;)

alis: Vad skulle det nu kunna vara? Jag vet...alkohol...man blir oftast en himla kul typ när man får sånt i sig...det är väl bra? :)

16:21  
Anonymous Anonym said...

fram med morotsjosen.. hahaha slurp.. ;o)

14:59  
Blogger mumrik said...

madam: Ja, nu kommer vi att se såna namn som Cheers pub och hälsobar...börjar låta som ett företag här i norra bohuslän för ett antal år sen...Hurtigs djur och motor... :D

15:51  

Skicka en kommentar

<< Home