fredag, mars 31, 2006

Singelliv - Join the crew

Det finns fördelar med singellivet som ibland glöms bort. Det nämns jämnt att man kan göra vad man vill och att man inte behöver ta hänsyn till nån annan än sig själv. Nu är det en sanning med modifikation. Den kan i stort sett passa in på nån som inte har barn. Men har man barn, så måste man ju i första hand ta hänsyn till dem. Då faller ju den fördelen platt till marken. Nej, jag ser helt klart andra fördelar, som inte nämns så ofta.

Tänk dig själv. Bara en sån enkel sak som att bostaden är lika stökig på kvällen när du kommer hem som när du åkte på morgonen. Ingen som har försökt städa eller röja upp bland smutstvätt eller den överfyllda diskhon. Det är du som stökar ner och som själv väljer när du vill städa. Du behöver inte tänka på att gå till frisören och fixa till håret. Så drömmen att få se ut som en grottmänniska är fullt möjlig. Dubbelsängen är din. Du kan ligga på tvären om du vill, ingen klagar ändå. Sen väljer du när det är dags att byta sängkläder. Det är kanske dags att skaffa mörka sängkläder? Då behöver man inte byta när de börjar bli bruna, för det syns inte ändå.

När man festar, så kan man dricka hur mycket man vill utan att få en massa arga blickar. Inte en massa tjat på morgonen om hur illa man betedde sig kvällen innan. Du kan ju även flirta friskt utan att nån blir svartsjuk. Bara en sån sak som ekonomin. Den är det du som helt och hållet sköter själv. Så när man har mycket månad kvar i slutet av pengarna, kan man bara skylla på sig själv.

Sen dök det naturligtvis upp en del saker som kanske är speciellt för kvinnor. Konstigt att jag tänkte på dem. Men det blir nog så när man är lyhörd och saker fastnar i skallen. Ni kan köpa den choklad som ni tycker om och inte den som det just nu görs reklam för. Ni köper de blommor som ni tycker om och inte de där färdigpaketerade och dessutom halvvissna från Statoilmacken runt hörnet. Sen, sist men absolut inte minst, ni behöver inte fejka orgasm. Och ni vet dessutom hur ni uppnår den.

Dagens låt är Barmy army med Exploited.