måndag, februari 12, 2007

Stenguden Allan

Det har framkommit frågor om stenguden Allan. Även en del tvivel om hans existens har yttrats. Nu vill jag helt avliva detta rykte redan i sin linda. Stenguden Allan finns och han mår bra.

Här presenterar jag några bilder på honom som bevis.



Som ni kanske förstår, så är det ett jäkla jobb att vara stengud. Massor av partyn och sammankomster att gå på. Det blir ju även en massa mat på dessa fester. Och det märks på figuren. Här har ni Stenguden Allan innan han bantade.



Nu märkte han ju själv att konditionen blev sämre för var dag. Att sen frugan klagade på att han aldrig orkade med sina äktenskapliga plikter gjorde inte saken bättre. Han funderade ett tag på vad som behövdes göras. Att sluta gå på festerna till hans ära, var ju inte att tänka på. Så vad gör man om man vill gå ner i vikt och heter Allan? Antagligen samma som de flesta andra. Han hakade på GI metoden. Och efter bara 12 veckor så hade det gett ett kanonresultat. Så här såg han alltså ut efter dessa 12 veckor.



Han började nu även att våga ge sig själv semester. Här är en bild från familjen stenguds resa till Lindvallen förra vintern.



Här kan man skåda Stenguden Allan när han tittar på solnedgången på Hawaii.



Nu skall man inte sitta och tro att Stenguden Allan har gått från att vara en fet och skön gudomlighet som verkligen visste hur man partade...till att vara en stel och tråkig gammal fjärt. Nej då. Han partar loss som förr, men har skurit ner lite på drickat och snacksen. Här ser ni honom efter att han rökat på tillsammans med några av de andra stengudarna.



Innan jag lämnar denna redogörelse för stenguden Allans förehavanden och eventuella icke existens. Här är en bild på stenguden Allan och några polare. Det är stenguden Allan som är tvåa från vänster. På hans vänstra sida så ser ni stenguden Göran och på höger sida om honom ser ni i ordning stenguden Bertil, stenguden Olle och stenguden Bengt.

Så om ni undrar...så tror jag fortfarande på stenguden Allan...

Dagens låt är Born stubborn med Sepultura.

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

allan brallan.. grym! ! !
mohahahaha!

bättre semester album har icke mitt öga skådat!!!

10:51  
Anonymous Anonym said...

Varför har inte Göran något på huvudet?


Ordet är: ..gorgimyt...

12:36  
Anonymous Anonym said...

Hur fungerar din religion rent praktiskt? Hur många helgdagar har du t.ex.?

12:54  
Anonymous Anonym said...

Vad exakt mumlar du om?? Föreligger det några dolda budskap eller metaforer i att vara just en stengud?

*förbryllad*

15:34  
Anonymous Anonym said...

Men du, vad är han gud över då??

15:43  
Anonymous Anonym said...

Gu' va' du är konstig...

21:09  
Blogger mumrik said...

maddam: Stenguden allan med familj tackar för detta omdöme om deras semesterbilder. :)

alis: Stenguden Göran är skinhead...

christopher: Här funkar inget praktiskt...helgdagarna tar man lite som det känns bra...hur många dagar finns det på ett år?

malliz: För att parafrasera Stenguden Allans lilla ordstäv...Det är stenkul att va' stengud... Inga dolda budskap eller metaforer...bara ha kul säger han...

liza: Vadå över? Han är stengud...räcker inte det?

pendelilskan: Men lillsyrran då...jag måste svara när christopher frågar...och detta var inte hälften så konstigt som det skulle ha kunnat bli om jag lagt ner lite tid och faktiskt snickrat ihop en sida och även lagt beslag på ett domännamn...då hade t.o.m jag tyckt att jag var konstig... :))

21:32  
Anonymous Anonym said...

:)) Kan inte du börja jobba på mitt jobb?

23:07  
Anonymous Anonym said...

Jamen gudar o gudinnor brukar ju "basa" över något. Säg inte att Stenguden bara basar över en hög stenar... stackarn... ;)

12:41  
Anonymous Anonym said...

Får man komma in här o ge punkgubben en allhjärtanskram ;)

09:32  

Skicka en kommentar

<< Home