lördag, januari 06, 2007

Jag bara dööör alltså...

Jag vet att andra har skrivit om det, framförallt så tror jag det var den där ilskne pendlarinnan som nämnde det senast. Alla dessa 'stönare', 'frustare' och 'vrålare' som finns på gymen. Eller rättare sagt, de verkar finnas där när det finns lite snygga tjejer att göra sig uppmärksam på.

När jag var på gymet igår kväll så kom det in två tjejer. De var väl i hyfsad form och såg nog rätt så bra ut. Det roliga började nästan direkt. Rummet med hantlar och skivstänger hade varit välbefolkat av hormonstinna 16-18 åringar som stod där med sina spindelarmar och ben och försökte få alla andra att bli imponerade över att de klarade av att bänkpressa 50 kg två, tre gånger. Eller att de klarade av att pumpa en 11 kg hantel några gånger. Nu när det dök upp ett par söta tjejer så blev de som förbytta.

Nu skulle det minsann pratas högt och gärna skrattas lite bullrigt. Det skulle dessutom snackas vitt och brett om hur tungt de lyft dagen innan under träningen och att de var tvungna att ta ett lugnare pass den här dagen. Men ändå. När de väl tar tag i nåt att lyfta. Ja då skall det plötsligt vrålas och stönas en massa. Allt för att understryka att de minsann tar i så de spricker.

Sen ser man på tjejerna hur de ser lite tveksamt på dessa killar och sen skakar på huvudet. Det ser inte ut som om imponansförsöken lyckas på nåt sätt alls. Men dessa testosteronstinna ungtuppar ser inte detta, de är för upptagna med att försöka imponera på det motsatta könet.

Dagens låt är Should i kill myself or go jogging med Hatepinks.