fredag, oktober 06, 2006

pudelpop

Kommer hem. Sätter på TV:n. Kastar mig ner på golvet och brottas med hunden...det går nåt på ettan som låter precis som Black Ingvars...de till och med ser ut som dem. Men tydligen så var detta The Poodles. Jaja...de spelade för en massa barn också, så det var väl nåt mellanting misstänker jag. :)

Idag när jag skulle gå från jobbet ner till bussen, så överraskades jag av en riktig störtskur. Kastar mig in i närmsta affär för att slippa bli så där plaskvåt som en badad katt. Det tar några sekunder att förstå vad det är för affär som jag sökt skydd i. Nu brukar man kunna ta sig en runda bland varorna, även om det inte är speciellt intressanta saker. Men här så blev det lite stelt kan man säga. Hmmm...vad gjorde jag där? Jag ville inte gärna gå ut i spöregnet heller...men vad skulle jag hitta på i en damunderklädesaffär?

Dagens låt är Gårdakvarnen...blåvitt är disco GAIS är rock 'n' roll!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vadå "vad skulle jag hitta på i en damunderklädesaffär"? Jag som trodde du var en man med mycket kreativitet och fantasi. Nu blev jag lite besviken ;)

10:21  
Anonymous Anonym said...

Jomen det är väl bara att kasta sig över spetsarna och stringtrosorna push-up kuporna och stay upsen och se bekväm ut :D

13:51  
Blogger mumrik said...

christopher: Nu vet jag inte hur dina böjelser ser ut...men jag lovar att jag inte har nån längtan att ta på mig damunderkläder. :))

garbo: Ehhh...så där talar en tjej när det gäller underkläder... :)

15:52  
Anonymous Anonym said...

Du måste släppa på den där "manliga och väderbitna" fasaden. Det känns mycket lättare när man väl testat att spendera en fredagskväll i stringtrosor och högklackat :D

16:33  
Anonymous Anonym said...

Hehehe...Undrar hur din min såg ut när du upptäckte VART du var..Den hade jag kunnat betalat för att se :)

/Cian

19:34  

Skicka en kommentar

<< Home