söndag, oktober 01, 2006

Funny bunny heter ja'...å jag är så go' å gla'...

Som hos alla andra så fylls mailboxen med en massa spam. Nu det sista så har det dykt upp några med helt underbara 'subject'. Ett par som verkligen får det att rycka i snabeln måste väl vara följande. 'Ejaculate like a pornstar' Wow! Vem vill inte vara lika duktig som de killarna? Eller varför inte följande, 'Sweeter tasting sperm'. Ok, jag erkänner, jag är inte det minsta intresserad av att smaka själv, men vad gör man inte för den man tycker om? Skall jag vara ärlig, så har jag inte ens kollat in vad som står i breven, men det är totalt ointressant. Jag bara låter mig roas av rubrikerna.

En annan sak som får mig, ja barnen också, att skratta lite äcklat. Är reklamen för leverpastej på tub. Vad brukar man kalla det som man skiter med? Jo, pastejköket...låter faktiskt ännu lite äckligare att man numera har leverpastej på tub som man kan klämma lite på för att få fram det där bruna...Japp, tanken är vidrig, men icke desto mindre kul.

Dagens låt är We are 138 med Misfits.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Uhhh jag kommer aldrig äta leverpastej mer

/Vilding

07:51  
Anonymous Anonym said...

Haha..jag har inte tänkt på leverpastejen på tub på det sättet.

Måste kanske hänga på vad man har för fantasier... :)

Men tack för upplysningen, nu är det färdigätet på leverpastej!

//Niinis

08:30  
Blogger mumrik said...

vilding: Jag tycker om att vidga vyerna hos människor. Få dem att se allt äckligt som jag ser. ;)

niinis: Då får du börja tänka på leverpastejen på detta viset fr.o.m nu. Menar du att jag har hemsk fantasi? :))

09:09  
Anonymous Anonym said...

En annan klassiker är Åhus glass, deras logga gjorde det omöjligt att läsa reklamen på annat sätt än: "Testa vår goda anusglass". Nej tack...

10:46  
Anonymous Anonym said...

Eller männskor som faller för reklamen...eller värre de som hittar på egna uppfinningar, vilket slutar i akutbesök med snabeln i dammsugaren...eller fått in melon-frön i urinröret, hur de nu kommit dit :-)...eller varför inte en avknipen falukorv i ändtarmen som inte vill komma ut igen...en höjdare!!!

Ha dé ... / Micke

23:19  
Anonymous Anonym said...

Kanske inte hemsk men den har vidd :)

//Ninis

07:50  

Skicka en kommentar

<< Home