fredag, juni 30, 2006

Lite tankad...

Efter att läst i Metro på morgonen, så slog det mig två saker. Först och främst så har tydligen priset på kokain mer än halverats. Vilket fört med sig att det inte längre är en lyxdrog för de rika, utan nu kan även Svenne Svensson köpa koks utan att ruinera sig. Där ser man ett typexempel på att priserna sjunker på en konkurrensutsatt marknad. Undrar vad de rika och fina folket skall nyttja för droger nu, när kreti och pleti också använder kokain?

Sen stod det att parkeringsvakterna i Göteborg skall utrustas med likadana reflexvästar som vägarbetare och dagisbarn. Detta är nog bra för oss bötesbelagda bilägare. Vi kan mycket enklare urskilja vem det är vi skall köra på.

Dagens låt är Killing it med Raised fist.


4 Comments:

Blogger Unknown said...

I Stockholm snöar det kokain vet du inte det?

*enligt Hassan iallafall :)

Lapplisor här är mycket lätta att urskilja...Det är de som har ett stort P på sin uniform och smyger längst väggarna...Alltid rundlätta damer i den övre medelåldern..Jag som inte har körkort tolererar dem..knappt...

11:31  
Blogger mumrik said...

vilding: Ja, du ser...det finns alltså gott om kokain med andra ord. Vad gäller parkeringsvakter. Om jag ser ett stort P nånstans, så tar jag det för en parkering oavsett om det P:et sitter på en skylt eller jacka. :)

flingan: Hallå...när såg du ett vägjobb som blev klart nångång senast? Dessutom så är det oftast kommunala vägarbetare i städerna...och visst vet vi hur kommunalanställda jobbar frenetiskt för att få saker gjorda så snabbt som möjligt. :)

Sen måste jag bara säga en sak om vägarbeten och sommar. Det är ju DÅ som de drar igång med dem...det är fullt av vägarbeten hela vägen till o från jobbet...jag blir tokig.

12:59  
Anonymous Anonym said...

Man ska inte lyssna på sån musik när man kör bil...

14:36  
Blogger mumrik said...

christopher: Perfekt musik i bilen...resan går så mycket snabbare då. Det inte bara känns snabbare...det går definitivt snabbare. :))

21:08  

Skicka en kommentar

<< Home